A BarbieriPNK megérkezett Magyarországra. Immáron közvetlenül, itthonról is meg tudjátok vásárolni a Barbieri világszabadalmát, az 1984-ben kitalált és azóta számos fejlesztésen átesett kefés lánctisztítóját, a világ legkönnyebb, mindössze 29 grammos titánból és karbonból készült minipumpáját valamint a többi, Olaszországban készült Barbieri terméket legyen az biológiailag lebomló tisztítószer, kenőanyag vagy tubeless rendszer. Tudtad, hogy mi gyártjuk a legkönnyebb tubeless szelepeket is, Carbonaria márkanéven? Mindössze 6 grammot nyom egy pár belőle és karbonból készítjük. Kizárólag nálunk vásárolhatod meg itthon az ultrakönnyű NXT belsőket is, melyek egy hagyományos, butyl belső tömegének a felét sem érik el, miközben jóval kisebb helyet is foglal. A Barbieri Anaconda inserteket pedig mintha a magyar utakra fejlesztették volna, a segítségével könnyen védheted meg a felnidet és a külsődet a sérülésektől, miközben az alacsonyabb nyomás extra komfortját és tapadását is élvezheted.

A HIBROS, Olaszországban gyártott, prémium minőségű sportkrémeivel pedig az egész szezont a nyeregben töltheted. Az óriási kullancsveszélyre és a rengeteg rovarra reagálva például elkészítettek minden bringás örömére egy 25-ös faktorú, rovarriasztós nyári sportkrémet, ami egyedülálló a piacon. De a lágy részek védelmére és frissítésére is külön termékcsaládunk van, érdemes megnézni a HIBROS termékeket.

Várjuk a viszonteladók, boltok jelentkezését is, hiszen mi vagyunk a kizárólagos magyarországi forgalmazói a Barbieri márkáinak. Keress minket a nagyker@barbieripnk.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük